Regius College Schagen

Welkom bij ons onderwijs

Restaurant Starters

Laat leerlingen leren, kom lunchen of dineren!

Vanaf 20 september 2022 zal het Leerlingrestaurant Starters elke dinsdag- en woensdagavond tijdens schoolweken geopend zijn voor het diner. Op donderdag zal het restaurant ook open zijn voor de lunch.

Het Regius College en ROC Kop van Noord-Holland nodigen u uit om te genieten van de kook- en bedieningsvaardigheden van hun enthousiaste leerlingen in de horeca-opleiding. Onze leerlingen zullen het diner op dinsdag- en woensdagavond verzorgen, terwijl de ROC-leerlingen de verantwoordelijkheid dragen voor de lunch op donderdagmiddag.

Als gevolg van de stijgende grondstofkosten zijn wij helaas genoodzaakt om de prijs van het diner te verhogen naar €12,50.

Openingstijden

  • Diner: op dinsdag- en woensdagavond van 17.30 tot 19.30 uur, aanvang 18.00 uur (alleen tijdens schoolweken).
  • Lunch: op donderdag van 11.30 tot 13.30 uur.

Reserveren diner (Regius College)

Wilt u ons vooraf laten weten dat u komt dineren zodat we u goed voorbereid kunnen ontvangen? 
Reserveren is mogelijk via de administratie, telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of per e-mail: administratie@regiuscollege.nl.

Reserveren lunch (ROC Kop van Noord-Holland)

Voor de lunch op donderdag kunt u bij voorkeur e-mailen naar: rkager@rockopnh.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer, de datum en het tijdstip van aankomst en met hoeveel personen u wilt komen. We nemen dan contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Wilt u bij het reserveren letten op de volgende punten?

  • Het maximaal aantal reserveringen op dinsdagavond is 30 personen en op woensdagavond 20 personen;
  • Zorg dat u de reservering maakt op de juiste dag en datum;
  • Geef bij de reservering de naamgegevens van degene die reserveert weer, niet alleen het e-mailadres;
  • Vermeld duidelijk uit hoeveel huishoudens de reservering bestaat;
  • Er is geen mogelijkheid tot uitzondering op het menu, er is slechts één vast menu beschikbaar. Mogelijkheden voor vegetarische gerechten zijn beperkt; 
  • Indien u moet annuleren, dient u dit tijdig te melden via de administratie. U kunt bellen naar telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of een e-mail sturen administratie@regiuscollege.nl

Adres
Hofstraat 11, Schagen

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en u kunt het beste de ingang van het Regius College nemen. Mocht deze deur gesloten zijn, belt u dan alstublieft aan. Na het passeren van de klapdeuren loopt u rechtdoor en vervolgens slaat u rechtsaf de gang in (herkenbaar aan de zwart-wit geblokte vloer). Direct na de keuken vindt u aan uw rechterhand de deur naar het restaurant.