Regius College Schagen

Welkom bij ons onderwijs

Restaurant Starters

Laat leerlingen leren, kom lunchen of dineren!

Vanaf 20 september 2022 zal het Leerlingrestaurant Starters elke dinsdag- en woensdagavond tijdens schoolweken geopend zijn voor het diner. Op donderdag zal het restaurant ook open zijn voor de lunch.

De enthousiaste leerlingen van het Regius College en het ROC Kop van Noord-Holland bieden u de mogelijkheid om te genieten van de kook- en bedieningsvaardigheden die zij leren tijdens hun horeca-opleiding. Onze leerlingen zullen verantwoordelijk zijn voor het koken en bedienen van het diner op dinsdag- en woensdagavond, terwijl de ROC-leerlingen verantwoordelijk zijn voor het koken en bedienen van de lunch op donderdagmiddag.

Vanwege de stijgende kosten van grondstoffen, zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor het diner te verhogen. De kosten voor het diner zijn nu €12,50.Openingstijden

  • Diner: op dinsdag- en woensdagavond van 17.30 tot 19.30 uur, aanvang 18.00 uur (alleen tijdens schoolweken).
  • Lunch: op donderdag van 11.30 tot 13.30 uur.

Reserveren diner (Regius College)

Wilt u ons vooraf laten weten dat u komt dineren zodat we u goed voorbereid kunnen ontvangen? 
Reserveren is mogelijk via de sectoradministratie, telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of per e-mail: sectoradministratie@regiuscollege.nl.

Reserveren lunch (ROC Kop van Noord-Holland)

Voor de lunch op donderdag kunt u bij voorkeur e-mailen naar: rkager@rockopnh.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer, de datum en het tijdstip van aankomst en met hoeveel personen u wilt komen. We nemen dan contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Wilt u bij het reserveren letten op de volgende punten?

  • Het maximaal aantal reserveringen is op dinsdagavond 30 personen en op woensdagavond 20 personen;
  • Dat u de reservering maakt op de juiste dag/datum;
  • Geef de naamgegevens van degene die reserveert weer, niet enkel het mailadres;
  • Geef duidelijk aan uit hoeveel huishoudens de reservering bestaat;
  • Er zijn geen mogelijkheden tot uitzondering: er is één menu en dat staat vast. Mensen hebben daarin geen keuze. Er is een beperkte mogelijkheid om een menu vegetarisch te maken; 
  • Indien u moet annuleren, dient u dit tijdig te melden via de sectoradministratie: telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of per e-mail: sectoradministratie@regiuscollege.nl

Adres
Hofstraat 11, Schagen

Het restaurant bevindt zich op de begane grond. U kunt het beste de ingang van het Regius College nemen. Mocht deze deur dicht zijn, belt u dan alstublieft aan. Na de klapdeuren loopt u rechtdoor en vervolgens gaat u rechtsaf de gang in (zwart-wit geblokte vloer). Gelijk na de keuken vindt u rechts de deur naar het restaurant.