Regius College Schagen

Welkom bij ons onderwijs

Restaurant Starters

Laat leerlingen leren, kom lunchen of dineren!

Vanaf 27 september aanstaande zal het Leerlingrestaurant Starters elke woensdagavond tijdens schoolweken geopend zijn voor het diner. Op donderdag zal het restaurant ook open zijn voor de lunch.

Het Regius College en ROC Kop van Noord-Holland nodigen u uit om te genieten van de kook- en bedieningsvaardigheden van hun enthousiaste leerlingen in de horeca-opleiding. Onze leerlingen zullen het diner op woensdagavond verzorgen, terwijl de ROC-leerlingen de verantwoordelijkheid dragen voor de lunch op donderdagmiddag.


Openingstijden

  • Diner: op woensdagavond van 17.30 tot 19.30 uur, aanvang 18.00 uur (alleen tijdens schoolweken).
  • Lunch: op donderdag van 11.30 tot 13.30 uur.

Reserveren diner (Regius College)

Wilt u ons vooraf laten weten dat u komt dineren zodat we u goed voorbereid kunnen ontvangen? 
Reserveren is mogelijk via de administratie, telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of per e-mail: administratie@regiuscollege.nl.

Reserveren lunch (ROC Kop van Noord-Holland)

Voor de lunch op donderdag kunt u bij voorkeur e-mailen naar: rkager@rockopnh.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer, de datum en het tijdstip van aankomst en met hoeveel personen u wilt komen. We nemen dan contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Wilt u bij het reserveren letten op de volgende punten?

  • Zorg dat u de reservering maakt op de juiste dag en datum;
  • Geef bij de reservering de naamgegevens van degene die reserveert weer, niet alleen het e-mailadres;
  • Vermeld duidelijk uit hoeveel huishoudens de reservering bestaat;
  • Er is geen mogelijkheid tot uitzondering op het menu, er is slechts één vast menu beschikbaar. Mogelijkheden voor vegetarische gerechten zijn beperkt; 
  • Indien u moet annuleren, dient u dit tijdig te melden via de administratie. U kunt bellen naar telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of een e-mail sturen administratie@regiuscollege.nl

Adres
Hofstraat 11, Schagen

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en u kunt het beste de ingang van het Regius College nemen. Mocht deze deur gesloten zijn, belt u dan alstublieft aan. Na het passeren van de klapdeuren loopt u rechtdoor en vervolgens slaat u rechtsaf de gang in (herkenbaar aan de zwart-wit geblokte vloer). Direct na de keuken vindt u aan uw rechterhand de deur naar het restaurant.