VMBO/PRO

Welkom bij vmbo/praktijkonderwijs (pro). In ons onderwijs is veel maatwerk terug te vinden. Persoonlijke groei vinden wij het allerbelangrijkste. We zorgen er dan ook voor dat je na onze opleiding vol vertrouwen de wereld in gaat. Je stroomt door naar mbo of havo of gaat werken.

Naast goed en modern onderwijs biedt de school ook een groot aantal activiteiten aan zoals sportdagen, cultuurdagen, excursies en projecten. Wil jij meer weten over één van onze leerwegen binnen vmbo/pro? Hieronder vind je alle informatie.

Groep 8 Aanmelden

Ons onderwijs

Binnen het vmbo/pro hebben we verschillende leerwegen op verschillende locaties binnen onze campus.

  • de basisberoepsgerichte leerweg (basis)
  • de kaderberoepsgerichte leerweg (kader)
  • de gemengde leerweg (vmbo gl)
  • de theoretische leerweg (vmbo tl)
  • praktijkonderwijs (pro)

Heb jij het advies vmbo basis/kader (b/k)? Dan start jij bij ons op de locatie Emmalaan.

Met het advies vmbo tl of vmbo tl/havo start je in de brugklas op onze locatie aan de Oranjelaan. Wist je trouwens dat je bij ons ook je vmbo gl kan behalen? Meer hierover lees je onder de knop ‘vmbo theoretische leerweg’.

Heb jij advies pro/vmbo? Dan start jij in de brugklas op de locatie Emmalaan.

Onze locaties

Onze gebouwen zijn allemaal vernoemd naar de straat waarin het gebouw staat, samen vormen ze de gezellige en groene campus. Wanneer je net bij ons start vertel je misschien nog ‘ik ga vmbo of havo doen aan het Regius’, maar waarschijnlijk verandert dit al snel in spreektaal. Ik ga naar de Ora! (Oranjelaan voor vmbo tl) of ik zit op de Wil! (Wilhelminalaan havo/vwo). De campus is een plek waar je samen met je vrienden of vriendinnen kan samenkomen om bijvoorbeeld te sporten op ons Cruyff Court. Hieronder vind je onze locaties voor vmbo/pro.

Agenda

18apr

Schager beursvloer

Lees meer

30mei

“PET” event

Lees meer

Uitgelicht