Restaurant Starters

Kom lunchen of dineren!

Op de locatie Hofstraat vind je ons restaurant Starters. Een samenwerking tussen het Regius College en ROC Kop van Noord-Holland, waar we je graag uitnodigen om te genieten van de kook-en bedieningsvaardigheden van enthousiaste leerlingen in de horeca-opleiding.

Iedere woensdagavond (tijdens schoolweken) verzorgen de leerlingen van het Regius College het diner, terwijl de ROC-leerlingen de verantwoordelijkheid dragen voor de lunch op donderdagmiddag.

Openingstijden & reserveren

Openingstijden

Diner: op woensdagavond van 17.30 tot 19.30 uur, aanvang 18.00 uur (alleen tijdens schoolweken).

Lunch: op donderdag van 11.30 tot 13.30 uur.

Reserveren diner (Regius College)

We vragen je om vooraf te reserveren. Zo kunnen we je goed voorbereid ontvangen. Reserveren is mogelijk via de administratie, telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of per e-mail: administratie@regiuscollege.nl.

Reserveren lunch (ROC Kop van Noord-Holland)

Voor de lunch op donderdag is reserveren mogelijk door te e-mailen naar: restaurant@vonknh.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer, de datum en het tijdstip van aankomst en met hoeveel personen je wilt komen. We nemen dan contact met je op om de reservering te bevestigen.

 

Good to know

Menu
Er is geen mogelijkheid tot uitzondering op het menu, er is slechts één vast menu beschikbaar. Mogelijkheden voor vegetarische gerechten zijn beperkt.

Annuleren
Het kan natuurlijk gebeuren dat je moet annuleren. Wij willen je dan vragen om tijdig contact op te nemen met de administratie. Je kan hiervoor bellen naar telefoonnummer 0224-297841 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur) of een e-mail te sturen naar: administratie@regiuscollege.nl.