“PET” event

30 mei 2024

Uitnodiging Promotie Event Techniek Kop van Noord-Holland

Op donderdag 30 mei 2024 vindt het Promotie Event Techniek Kop van Noord-Holland plaats in het Regius College, Hofstraat 11 in Schagen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn als bezoeker tijdens de VIP-rondleiding of als standhouder. Hieronder en in bijgevoegd persbericht vindt u informatie over dit techniekevenement.

Samen sterk in techniek
Het PET is een (beoogde) samenwerking van de stichtingen voor primair onderwijs Stichting KopWerk, Stichting Surplus, Stichting Sarkon, het voortgezet onderwijs Regius College Schagen, VONK Schagen, RSG Wiringherlant Wieringerwerf en Scholen aan Zee Den Helder. Het regionale bedrijfsleven vragen wij om bij te dragen in de vorm van standhouderschap.

De Projectgroep bestaat op dit moment uit Hans Visser, Rob Jaspers, Tim Bijpost en projectleider Gerda Venema. Het TechniekPact Kop van Noord-Holland (STO Kop van Noord-Holland), Microsoft, Provincie Noord-Holland, Onderwijsstad Schagen, Tech@Connect, Regius College, Vonk, RSG Wiringherlant, Scholen aan Zee, JET-NET, Tek Park, Espeq, Techno Challenge en Techportal hebben hun (financiële) ondersteuning en/of samenwerking toegezegd.

De organisatie hoopt op een grote opkomst van leerlingen en hun begeleiders van basisscholen uit Schagen, Hollands Kroon, Den Helder en Texel. Want voor hen doen zij dit. De leerlingen maken op deze manier al heel vroeg kennis met techniek en wetenschap en kunnen vooral heel veel DOEN. De eerste workshopronde start om 08.45 uur. Even daarvoor wordt het evenement feestelijk geopend.

Nog meer informatie is te vinden via https://www.petevents.nl/pet-kop-noord-holland