Regius College Schagen

Aanmelden bij het Regius College

Aanmelden brugklas

U kunt uw zoon of dochter voor het schooljaar 2020 - 2021 rechtstreeks bij ons aanmelden op een van de volgende twee manieren:

  1. U vult via onderstaande link de aanmelding digitaal in en ontvangt binnen een uur na verzending een ontvangstbevestiging per e-mail;
  2. U print onderstaand aanmeldingsformulier uit, vult dit volledig in en stuurt het vervolgens per post naar het Regius College (Regius College, ter attentie van de leerlingenadministratie, antwoordnummer 709, 1740 WB in Schagen).
    Er is géén postzegel nodig.

Digitale aanmeldingslink

Klik hier voor het digitale aanmeldformulier 2020-2021

Aanmeldingsformulier

 Aanmeldingsformulier Regius College brugklas 2020-2021.pdf

Begin april ontvangen alle aangemelde leerlingen een bevestiging van hun aanmelding. Op woensdag 24 juni 2020 organiseren wij een middag waarop de nieuwe brugklasleerlingen alvast kunnen kennismaken met hun aanstaande klasgenoten en mentor. Dezelfde avond is er een kennismakingsbijeenkomst voor de ouder(s)/verzorger(s).

Formulier warme overdracht ten behoeve van de basisscholen

 informatie warme overdracht OSO 2020-2021.dotx

Aanmelden voor de hogere leerjaren 

Voor een aanmelding voor leerjaar 2 en hoger, vragen wij u contact op te nemen met de leerlingenadministratie via telefoonnummer 0224 - 297841 of door te mailen naar leerlingadministratie@regiuscollege.nl. U wordt dan in contact gebracht met de betreffende teamleider. Hiermee zet u de eerste stap in de aanmeldingsprocedure voor het Regius College. 

Voor verdere vragen over aanmeldingen kunt u mailen naar leerlingadministratie@regiuscollege.nl.