We werken met Chromebooks wat leidt tot meer motivatie, betere leerprestaties en een efficiënter leerproces.

Een Chromebook is een relatief goedkope, snelle en onderhoudsarme computer met een eigen besturingssysteem en een lange accuduur. Een Chromebook is eigenlijk een laptop maar dan volledig web-based. Dat is dan ook de kracht van zijn snelheid. Het enige programma dat naast het besturingssysteem draait, is de internetbrowser Chrome. Voor de rest loopt alles via internet en werk je voortdurend in de Cloud.

The Rent company

Voor de aanschaf van een Chromebook doen wij een aanbod via The Rent Company. Een bedrijf specifiek voor het onderwijs met als groot voordeel dat het kopen of huren via dit bedrijf inclusief een service-, garantie- en verzekeringspakket is. Over de details voor het aanschaffen van een Chromebook via The Rent Company of andere alternatieven sturen wij een informatiebrief.

Chromebook Centrum

Op onze campus vind je het Chromebook centrum van The Rent Company. Hier kan je terecht voor al je vragen of hulp. Het centrum is gevestigd in een apart gebouw naast de Wilhelminalaan en is geopend tijdens de normale openingstijden van de school. Oftewel, maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

Meedoen Noordkop

Voor gezinnen met lage inkomens uit de gemeente Schagen en de gemeente Hollands Kroon, bestaat er de mogelijkheid om aanspraak te maken op de financiële regeling ‘meedoen Noordkop’.