Regius 1 2 3

Jaarlijks is er het 123 feest. Dat is niet zomaar een feest. Een feest waarbij jij je als leerling kan opgeven om te helpen bij de organisatie. Je leert alles wat er komt kijken bij het organiseren van een groot feest en met als kers op de taart gooi je je heupen los tijdens deze te gekke party in Alpha Schagen.

De voorbereiding is misschien wel al de grootste pret. Jij weet tenslotte welke artiesten er komen en kan dit mondjesmaat bekend maken onder de andere leerlingen. Maar ook de aankleding van de zaal en alle andere zaken die erbij horen worden tot in de puntjes geregeld.

Afgelopen jaar was het thema ‘Glow in the Dark’. Zo werden er draden gespannen die licht gaven waardoor dit net laserstralen leken. Er waren diverse optredens van onder andere eigen talenten die hebben meegedaan aan Regius Kroon. Maar ook Alessio en de huis dj van Alpha waren van de partij. Ook konden er polaroids gemaakt worden als herinnering. Docenten en medewerkers hadden tenslotte nog ‘glow in the dark’ schmink mee en maakten de mooiste creaties bij leerlingen. Kortom een avond waarbij iedereen heeft genoten, gedanst, gefeest en lol gemaakt. Een kleine impressie vind je hieronder!