Kerstactie van Pontis Onderwijsgroep voor de Voedselbank Heerhugowaard

Voedselbank Heerhugowaard ontving deze week een bijzondere verrassing. De Pontis Onderwijsgroep in Schagen kwam langs met maar liefst 55 pakketten voor de cliënten van de Voedselbank. Deze gulle schenking was het resultaat van de vrijgevigheid van 47 medewerkers van de Pontis Onderwijsgroep, die ervoor kozen om de waarde van hun kerstpakket om te zetten in cadeaupakketten met levensmiddelen voor mensen die het minder breed hebben.

Jaarlijks krijgen medewerkers van de Pontis Onderwijsgroep, waar ook het Regius College onder valt, de mogelijkheid om de waarde van hun kerstpakket te doneren aan een goed doel naar keuze. Dit jaar resulteerde deze nobele keuze in een indrukwekkende schenking met een totaalwaarde van maar liefst 2.115 euro. Aan Bakkums boetje, bekend om hun ambachtelijke producten, werd gevraagd om 55 pakketten met etenswaren samen te stellen, bestemd voor de Voedselbank. Het Pontis College is blij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de lokale gemeenschap, en speciale dank gaat uit naar de collega’s die voor deze mogelijkheid hebben gekozen.

Over Pontis Onderwijsgroep

De Pontis Onderwijsgroep is een stichting voor openbaar en katholiek onderwijs, waarbinnen de vier scholen van het Trinitas College en het Regius College vallen. Het is bijzonder te zien dat deze onderwijsgroep niet alleen streeft naar goede school activiteiten, maar ook actief betrokken is bij maatschappelijke onderwerpen, zoals het ondersteunen van de Voedselbank Heerhugowaard.

De Voedselbank Heerhugowaard en de ontvangers van de pakketten zijn dankbaar voor deze genereuze geste en kijken uit naar een voortzetting van dergelijke waardevolle samenwerkingen in de toekomst.