Regius College Schagen

"Inhaal Open Dag" - vrijdag 4 maart

Gezien de versoepelingen die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd, kunnen we voor de leerlingen van groep 8 die de Open Dag of de Doemiddagen hebben gemist een moment organiseren om de school alsnog te bezoeken.

Groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers die nog geen gelegenheid hebben gehad om de school te zien, willen we op vrijdag 4 maart hiervoor de mogelijkheid bieden. In circa drie kwartier wordt er in kleine groepen een rondleiding door het gebouw gegeven. Er zijn dus geen workshops of voor de verschillende vakken ingerichte lokalen; wat getoond wordt is “de school in bedrijf”. Eventuele vragen die er nog leven kunnen aan de rondleider worden gesteld.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via de aanmeldingslinks hieronder.

Aanmelden praktijkonderwijs (Emmalaan)

Aanmelden vmbo basis-kader (Emmalaan)

Aanmelden vmbo tl en vmbo tl/havo (Oranjelaan)

Aanmelden havo/vwo (Wilhelminalaan

 

Wat? “Inhaal Open Dag”
Wanneer? Vrijdag 4 maart
Hoe laat?  Tijdsloten van binnenkomst: elk kwartier tussen 15.00-16.30 uur
Hoe lang? De rondleiding duurt circa 3 kwartier

 

 

Wellicht tot 4 maart!

 

Open Dag 4 februari 

We waren blij dat onze Open Dag, in aangepaste vorm, op vrijdag 4 februari kon doorgaan. Op deze dag waren leerlingen uit groep 8 van harte welkom om fysiek een kijkje te nemen in de school.

Om de drukte te spreiden, werkten we met tijdsloten voor binnenkomst. De leerlingen werden in kleine groepjes leerlingen rondgeleid door de locatie. Ze konden zo het gebouw zien en kennis maken met huidige brugklasleerlingen en docenten, maar ontvingen bijvoorbeeld ook informatie over de verschillende vakken en wat je van een mentor kunt verwachten. 

NH Nieuws heeft hier een korte impressie van gemaakt. Klik hier om het filmpje te bekijken.