Regius College Schagen

Open Dag en andere belangrijke data

Let op: Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat we groep 8 activiteiten dit schooljaar anders organiseren. 
De
data, locaties en invulling zijn daarom onder voorbehoud.
Houd deze site dus goed in de gaten!

Regius Tour - online rondleiding  De Doe-middagen en de Open Dag van 5 februari gaan dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door op de locaties van het Regius. In plaats hiervan wordt er gewerkt aan een uitgebreide online ‘Regius Tour’ waarin je op plekken binnen de school komen die je normaal gesproken bezoekt tijdens de Doe-middagen en onze Open Dag. En nu dus online. Ook maak je kennis met leerlingen en docenten die meer vertellen over de school en de verschillende opleidingen.

Wanneer de online Regius Tour gereed is ontvang je hiervoor via je basisschoo een uitnodiging. Je kunt ook alvast een mail sturen naar directiesecretariaat@regiuscollege.nl om de uitnodiging dan rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.

Online
De Doe-middagen (eind januari) en de Open Dag van 5 februari gaan dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door. In onze online ‘Regius Tour’ kom je op plekken binnen de school die je normaal gesproken bezoekt tijdens de Doe-middagen en onze Open Dag. En nu dus online! Ook maak je kennis met leerlingen en docenten die meer vertellen over de school en de verschillende opleidingen.

Vanaf 19 januari staat de Tour hier online! Je ontvangt via je basisschool een uitnodigingskaart om de Tour online te bezoeken op een moment dat jou goed uitkomt.

Klik hier om nu al de nieuwe filmpjes van onze locaties te bekijken!

Je kunt alvast een mail sturen naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging ook rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.

Regius Live -
online informatieavonden ouders/verzorgers groep 8

Online op maandagavond 1 en woensdagavond 3 februari 2021
Op maandag 1 en woensdag 3 februari 2021 organiseren we via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Natuurlijk zijn leerlingen uit groep 8 van harte welkom om samen met hun ouders mee te kijken.

Kijk voor de indeling per opleiding en de deelnamelink.

Ouders/verzorgers ontvangen in de de tweede helft van januari een uitnodiging via de basisscholen.
U kunt ook alvast een mail sturen naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging dan rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.

Kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

woensdagmiddag 23 juni 2021

Kennismakingsavondouders nieuwe
brugklasleerlingen 
     

woensdagavond 23 juni 2021

 Uw vragen of opmerkingen kunt u mailen naar groep8@regiuscollege.nl