Regius College Schagen

Belangrijke data

Vanwege coronamaatregelen organiseren wij de 8 activiteiten dit schooljaar op een andere wijze. Hieronder vind je de actuele stand van zaken.

Regius Tour - online rondleiding De Doe-middagen en de Open Dag van 5 februari gaan dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door op de locaties van het Regius. In plaats hiervan wordt er gewerkt aan een uitgebreide online ‘Regius Tour’ waarin je op plekken binnen de school komen die je normaal gesproken bezoekt tijdens de Doe-middagen en onze Open Dag. En nu dus online. Ook maak je kennis met leerlingen en docenten die meer vertellen over de school en de verschillende opleidingen.

Wanneer de online Regius Tour gereed is ontvang je hiervoor via je basisschoo een uitnodiging. Je kunt ook alvast een mail sturen naar directiesecretariaat@regiuscollege.nl om de uitnodiging dan rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.Online
De Doe-middagen (eind januari) en de Open Dag van 5 februari gaan dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door. In onze online ‘Regius Tour’ kom je op plekken binnen de school die je normaal gesproken bezoekt tijdens de Doe-middagen en onze Open Dag. En nu dus online! Ook maak je kennis met leerlingen en docenten die meer vertellen over de school en de verschillende opleidingen.

Vanaf 19 januari staat de Tour hier online! Je ontvangt via je basisschool een uitnodigingskaart om de Tour online te bezoeken op een moment dat jou goed uitkomt.

Je kunt alvast een mail sturen naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging ook rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.

Regius Live -
online informatieavonden ouders/verzorgers groep 8

Online op maandagavond 1 en woensdagavond 3 februari 2021
Op maandag 1 en woensdag 3 februari 2021 organiseren we via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Natuurlijk zijn leerlingen uit groep 8 van harte welkom om samen met hun ouders mee te kijken.

 

Datum 

Opleiding

Deelnamelink

Maandag 1 februari  
19.00 - 19.45 uurhavo/vwo - locatie Wilhelminalaanhttps://youtu.be/kXPfsOb908I
20.15 - 21.00 uurvmbo TL/havo - locatie Oranjelaanhttps://youtu.be/NEISnCsP_Sg
   
Woensdag 3 februari     
19.00 - 19.45 uurpraktijkonderwijs - locatie Emmalaan  https://youtu.be/R4criZFbjJo
20.15 - 21.00 uurvmbo BL/KL - locatie Emmalaanhttps://youtu.be/XLlOU1haEmE

Ouders/verzorgers ontvangen in de de tweede helft van januari een uitnodiging via de basisscholen. U kunt ook alvast een mail sturen naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging dan rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.

Voorlichtingsavond Accent

De informatieavond van Accent, die zou plaatsvinden op woensdag 10 februari, gaat vanwege de coronamaatregelen niet door.

Tijdens de informatieavond havo/vwo op 1 februari zal ook Accent aan de orde komen.

Kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

woensdagmiddag 23 juni 2021

Kennismakingsavondouders nieuwe
brugklasleerlingen 
     

woensdagavond 23 juni 2021

 Uw vragen of opmerkingen kunt u mailen naar groep8@regiuscollege.nl