Regius College Schagen

Activiteiten groep 8 online!

5 januari 2021 PrO, Vmbo BL/KL, Vmbo TL, Vwo, Havo,

As je nu in groep acht van de basisschool zit, ga je in augustus naar het voortgezet onderwijs. Een grote stap en een spannende tijd, want: welke school kies je? Natuurlijk wil je de juiste keuze maken en we vinden het leuk dat je een kijkje komt nemen bij het Regius College! Helaas is het dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om met je ouders/verzorgers een bezoek te brengen aan onze school, maar gelukkig kun je op een andere manier kennis met ons maken.

Regius Tour - online rondleiding

De Doe-middagen (eind januari) en de Open Dag van 5 februari gaan dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door.

In onze online ‘Regius Tour’ kom je op plekken binnen de school die je normaal gesproken bezoekt tijdens de Doe-middagen en onze Open Dag. En nu dus online! Ook maak je kennis met leerlingen en docenten die meer vertellen over de school en de verschillende opleidingen.

Vanaf 19 januari staat de Tour hier online! Je ontvangt via je basisschool een uitnodigingskaart om de Tour online te bezoeken op een moment dat jou goed uitkomt.

Filmpjes
Op de speciale groep 8 pagina op deze website vind je nu alvast de nieuwe filmpjes van al onze locaties. Zo kun je een indruk krijgen van het Regius College. Neem hier eens een kijkje!
Hier vind je ook onze schoolgids en onze groep 8 folder.

Regius Live - online voorlichtingsavonden ouders/verzorgers

Op maandag 1 en woensdag 3 februari 2021 organiseren we via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Natuurlijk zijn leerlingen uit groep 8 van harte welkom om samen met hun ouders mee te kijken. Klik hier voor de indeling per opleiding en de deelnamelink.

Je ontvangt in de tweede helft van januari via je basisschool een uitnodiging om onze online 'Regius Tour' op onze website te bezoeken. Tegelijkertijd ontvangen je ouders een uitnodiging voor de online voorlichtingsavonden voor ouders/verzorgers.

Je kunt ook alvast een mail sturen naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging dan ook digitaal te ontvangen.

Houd onze website goed in de gaten voor actuele informatie!

 

 

Ga terug