Regius College Schagen

Belangrijke data schooljaar 2021-2022

Alle data zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom corona. Houd de website in de gaten voor de actuele informatie!

Doe-middagen  De Doe-middagen en de Open Dag van 5 februari gaan dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door op de locaties van het Regius. In plaats hiervan wordt er gewerkt aan een uitgebreide online ‘Regius Tour’ waarin je op plekken binnen de school komen die je normaal gesproken bezoekt tijdens de Doe-middagen en onze Open Dag. En nu dus online. Ook maak je kennis met leerlingen en docenten die meer vertellen over de school en de verschillende opleidingen.

donderdag 27 en vrijdag 28 januari 2022
De Doe-middagen voor leerlingen van groep 8 vinden plaats op 27 en 28 januari 2022. Tijdens deze middagen maak je op een leuke en actieve manier kennis met het Regius. De uitnodiging hiervoor ontvang je via je basisschool.

Kom je van buiten de regio? Stuur dan een mail naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging in december digitaal van ons te ontvangen.

informatieavonden ouders/verzorgers groep 8

maandagavond 31 januari en woensdagavond 2 februari 2022
Op maandag 31 januari en woensdag 2 februari 2022 organiseren we voorlichtigingsavonden voor ouders/verzorgers. De vormgeving van deze avonden (online en/of fysiek op school) volgt nog. 

Ouders/verzorgers ontvangen ontvangen na de kerstvakantie een uitnodiging via de basisscholen. U kunt ook alvast een mail sturen naar groep8@regiuscollege.nl om de uitnodiging ook rechtstreeks digitaal van ons te ontvangen.

Open Dag

vrijdag 4 februari 2022
Kom naar onze Open Dag op vrijdag 4 februari. Je bent samen met je ouders van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen. Al onze locaties zijn geopend van 15.30 tot 20.30 uur.

Kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

woensdagmiddag 22 juni 2022

Kennismakingsavondouders nieuwe
brugklasleerlingen 
     

woensdagavond 22 juni 2022

 Uw vragen of opmerkingen kunt u mailen naar groep8@regiuscollege.nl